Zárcsere kivitelezésemmel értéket védek meg Önnek! Egy kattintásra elérhető vagyok. +36-70-2000-400

Mikor szükséges a bejárati ajtón zárat cserélni?

Mikor szükséges a zárcsere?

Számos alkalom lehetséges mikor a zárcsere azonnal szükséges a főváros területén!

Budapest területén bizony akadhatnak olyan problémák amelyek nem a bejárati ajtó nyitását vagy zárás akadályozzák,
hanem önkényes lakásfoglalás alkalmával veszik birtokba akár az Ön kiadott RBnB otthonát.

Ügyfelem azzal kéréssel fordult cégünkhöz, hogy vásárolt egy lakást a belváros szívében egy hónapja de az ajtózárat nem cserélte le azonnal,így önkényesen foglalták el a lakását!

A címre menet közben gondolkodtam vajon hányan lehetnek ilyen helyzetben ma Budapesten azért mert a nem ismerik azokat a lehetőségeket amelyek a zárak lecserélésében rejlenek?

Zárszerviz szolgáltatóként minden napra tudnék mondani egy olyan szituációt amely megerősíti azt a tényt, hogy a bejárati ajtón zárat kell cserélni bizonyos időben vagy időközönként!

Bejárati ajtón zárcserét ezen a telfonszámon rendelhet időpontra vagy akut problémaként kezelve:

+36702000400

Miért fontos az ajtózár lecserélése

 

Helyszínen találkozva az ügyféllel és a Rendőrséggel együtt megindultunk zárat cserélni!
Igen ám de a kopogásra senki nem nyitott ajtót, és a lakáskulcs nem működtette a bejárati ajtó zárat.

Ezért a kulcs nélküli zárnyitással kezdődött a munka amelyet másodpercek alatt elvégeztem.

Ajtónyitás után a kétszobás lakásban 28 Török állampolgárságú férfi, nő és nem utolsó sorban gyermek volt megtalálható az 55 négyzetméteren!

Ebből a társaságból egy alacsony és vékony ember a legnagyobb hangon próbált ellenállni az intézkedésnek és a zárcserét próbálta megakadályozni.

Mindaddig míg a szervek mindenkit előállítottak őket egytől egyig. Ügyféllel maradva a lakásban nem csak a bejárati ajtót de még az ablakokat is ki kellett tárni mert nagyon érezhető volt a nyomor szaga!

Visszatérve a témára a zár újrakulcsozása közben kérdeztem, hogy Ö adta e ki a lakását?

Mondta, hogy nem, ö megvásárolta az ingatlant kb 1 hónapja és a felújítási munkálatok megrendeléséig nem is lett volna alkalmas a
zárak lecserélése hiszen nincs mit elvinni a lakásból.

Ez így rendeben is van de ezzel szembe ma bebizonyosodott, hogyha egy ingatlan a felhasználója számára nem tartogat olyan lehetőségeket amelyek nap mint felügyeletet igényelnek akkor is a zárat le kell cserélni, hosszú működési ciklus vagy lakás vásárlás esetén bérlőváltás után frissíteni kell!

Ezzel nem csak a saját tulajdonunkat védhetjük hanem az albérlőnk ingóságait is biztonságban tudhatjuk! Mikor eget verő az albérlet díjszabása adjunk lehetőséget a bérlők számára, hogy bérelt ingatlanban legalább az ingóságaik reálértékét meg tudják óvni!

Lehet zárszerelő segítségét kérni arra a napra előre optimalizálva mikor az adásvétel, kiköltözés, bérlőváltás megtörténik!

De abban az estben járunk el a leghatékonyabban, ha maximum másnapra kérjük a teljes zárcserét.

Budapest területén a zár lecserélése egy órán belül megoldható feladat zárszervizünk részéről!

Mivel itt nem történ meg a zárbetét csere ezért az előző lakó aki szintén bérelte a lakást majd eladta a bérelt lakás kulcsát egy Török illegális bevándorlókat támogató csoportnak akik a lakást önkényesen elfoglalták!

Szemét, bűz, cigi füst és a mosógépben száradt nem ruha hanem oda nem illő dogok maradat utánunk nem beszélve a költségekről amelyek akár a villanyszámláig is terjedhetnek hiszen a szobákban 17 celsius fokra volt állítva a klima! 

Ügyfelem felkeresett egy lakás kiürítéssel foglalkozó céget akik, majdnem 200.000 forintért vitték el a bevándorlók szemétjét, mosógépből is új kellet, és persze a festés sem maradhatott el!

Mindez olyan plusz kiadásokkal tarkította a lakás tulajdonosát amelyre nem volt felkészülve.

Persze ezen költségek töredékéért már akár a legjobb minőségű prémium kategóriás zárcsere elvégzése is szóba jöhetett volna de ki gondolta volna, hogy ilyen eset megtörténhet? Ráadásul Budapesten! Nem egy határváros vagyunk ahol nap mint nap ilyen vagy ehhez hasonló incidenssel küzdenek a város lakói.

Hát én mint zárszerelő!

Mint említettem minden egyes napra tudnék olyan sztorikat mesélni amelyek hátborzogatóak és idestova húsz esztendeje tépem a számat azzal kapcsolatban, hogy melyik szituáció milyen negatív tartalommal töltheti meg napjainkat és mekkora költségbe kerülhet ez annak az ügyfélnek aki nem hajlandó tudomást venni arról, hogy egy zárcserének nagy értéke van a biztonságunk oltárán!

Sűrgős zárcsbetét csere esetén zárszervizünk Budapest területén egy órán belül segít!

+36702000400

 

Amikor Ön halogatja a zárcserét azzal nem spórol

 

Sokan a vásárlóink közül azt gondolták, hogy egy zárcsere nem a fontossági sorrend felső kategóriájába tartozik!
Ha most meginvitálnánk őket egy eszmecserére biztosan a 70% azonnal zárcserét kérne!

Egy elromlott ajtózár nem fog megjavulni ha WD 40 el kezeljük!
Egy elhasználódott kulcs nem fog újra működni mert bezsírozzuk!
Egy régi sárgaréz vagy Kínai zárbetét nem nyújt biztonságot!
Az ajtóból kilógó zár nem feltörhetetlen!
Egy új lakás vásárlásakor nem biztos, hogy csak Önnek van kulcsa az ingatlanhoz!

Ezek a felhívások életszerűek, és bekövetkezési indexek elég magasak!

Kérdés az, hogy melyik ügyfélnek mennyit kell szánni a betörés, vagy az illetéktelen ott tartózkodásakor keletkezett károkért?

Elárulom!

Egy zárcsere sosem lehet olyan drága mint bármelyik fenti felsorolás után eredendő károkozás!

Erre jöhet még a biztosító a kártételek elutasításával hiszen egy álkulccsal való betörés esetén amely a HiSec biztonsági ajtókon nap mint nap felszínre kerül, vagy egy 5 ponton záródó ajtó műanyag ajtó esetében aminek zárjához valakinek van kulcsa és azzal megszerzi az Ön értékét máris csökkentheti a kárkifizetés összegét!

Azért mert nem felel meg az Ö előírásainak, vagy nem található az ajtózáron betörés, sérülés nyoma!


Amennyiben Ön nincs tisztában a kockázattal vagy a biztosítója előírásaival zárszerelőnk segít ezen a telefonszámon:

+36702000400

Zárcsere árak Budapest területén

 

Mint említettem a fentiekben több százezer forintos kárt maguk hagyva az önkényes lakásfoglalók után az ügyfelünk nem habozott, és a legjobb zárat szereltette be a régi helyére!

Munkadíjunk általános és nem személyre szabott, vagy feláras ezért minden megrendelőnknek 15.000 forint + áfa költségbe kerül!
Zárcsere abban az esetben sem kerül többe ha zárbetét cseréje kulcs nélkül szükséges, vagy a megkeresése a postaláda zárcserét veti fel.

Egyedüli zárszervíz szolgáltatóként alkalmazom ezt az árszabást, nem másért mert több éve bevált!


Zárszereléskor az anyagdíj kerül felszámításra amely a zárszerkezet és zárbetét cseréjét jelenti.
Ám nem mindegy melyik árazását vesszük górcső alá!

Egy normál cilinder zár cserekor 9.900 forint + áfa induló költség adott és az ajtólap vastagsághoz mérten egészen 15.000 forint + áfa költségig terjedhet a díjszabás.

Ebben egy felfúrás és letapogatás ellen védett Mabisz minősített zárbetét csere tartozik 3 db gyári kulccsal originál csomagolásban.

Amikor Önnek kevés a kulcsok száma vagy kevés a biztonság amelyet a zárbetét nyújt ajánlom az 5 kulcsos,felfúrás, letapogatás, savazás, másolás és zártörés ellen védett Mabisz 5 minőségű zárbetétjeinket amelyek 22.000 forint és 25.900 forint +áfa költségen érhetőek el.

Több ponton záródó ajtó zárcsere műveleténél sokszor nem a cilinder betét hibás a működésképtelenség miatt hanem a zárszerkezet!
Ezért ha a zárnyitás szükséges képtelenség megbecsülni zárt ajtózár esetén a gyártót vagy a költségeket.

Nyitott ajtó esetén más lehetőségek állnak rendelkezésre a zárcsere árak meghatározásához.
Sok esetben a műanyag ajtó zárak javíthatóak egy beállítással vagy egy pozicionálással, de legtöbbször ez is csak a helyszínen észlehető a zárszerelő számára.

Minden esetre nem lehet árat képezni a zárcserék világában, de egy jó tanácsként felhívom a figyelmüket arra, hogy nem biztos, hogy Google első találata a legolcsóbb a piacon!

Mára úgy tud hatékonyan a zárcsere árakra érdeklődni, ha több zárszerviz szolgáltatót invitál meg a biztonsági zár szerelésre és meghallgatja ajánlatait, időpontjait.

Amikor Önnek azonnali sürgős zárcserére van szüksége az első találatok akár 25.000 forintos kiszállási díjjal és 50.000 forintos zárcsere árakkal kecsegtethetik Önt!

Ehhez képest zárszerelőnk árajánlata alapján már a munkadíjjal és a zárcserével cirka 25.000 forintért ajánlotta a zár újrakulcsozását!

Önnek kell eldöntenie melyik szolgáltatót választja a bejárati ajtózár lecserélésre, de azt csak úgy tudja megfontolni ha több zárszervizes szolgáltatót is bevon az árajánlat tételbe!

Amikor Önnek zárcserére van szüksége Budapest területén keressen minket az árakkal kapcsolatban:

+36702000400

© ccc - Baka Csoport Kft., 1135 Budapest, Lehel utca 22. B. ép. 8. em. 2 - ASZ: 24330522-2-42 - 2024 Minden jog fenntartva Zárcsere-Zárszerviz • XLS.HU - Honlapkészítés
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk